Amsterdam Trade Bank en het coronavirus

24 maart 2020

De coronapandemie heeft een enorm grote medische en economische impact op onze wereldwijde gemeenschap. Bij ATB hebben we vergaande maatregelen getroffen om onze collega's en hun naasten te beschermen, terwijl we de bank openhouden voor de dagelijkse gang van zaken.

We houden echter ook rekening met onze rol in de samenleving en realiseren ons dat de effecten van de maatregelen van regeringen en andere autoriteiten over de hele wereld potentieel schadelijk zijn voor het normaal functioneren van de wereldeconomie.

We zullen stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat we, waar mogelijk, de belangen van onze klanten voor de lange termijn bekijken en hen door deze moeilijke en uitdagende periode heen helpen, zonder de positie van de Bank te verzwakken.

In 2008 concludeerden veel waarnemers dat de banken deel uitmaakten van het probleem. Zonder natuurlijk in de medische frontlinie te staan, zou het voor iedereen goed zijn als we nu een deel van de oplossing zouden kunnen zijn.

We wensen al onze stakeholders, of het nu klanten, collega's, zakenpartners, toezichthouders of aandeelhouders zijn, veel succes de komende tijd.

Raad van Bestuur


Terug naar nieuwsoverzicht

Contact

Vragen? ATB helpt u graag.

Adres en Openingstijden