Het ATB Internet Deposito. Elke maand even online de bijgeschreven rente bekijken.

Kies voor ATB

  • Maandelijks rente uitgekeerd
  • Zo ontvangt u rente op rente
  • 0,25 % bij een looptijd van 2jr
0,25% *
Op jaarbasis berekend; Looptijd 2 jaar

Vaste hoge rente

Heeft u (een deel van) uw spaargeld tijdelijk niet nodig? Dan kunt u met dat geld (minimaal € 5000,-) een hoge rente ontvangen op een ATB Internet Deposito. U kunt rekenen op een vast hoog rentepercentage, dat elke maand wordt uitbetaald. En u regelt alles eenvoudigweg via de beveiligde website.

 

Ook bij kortere periodes

Uw geld op deposito zetten is sparen, maar dan voor een vaste periode en daarom tegen een hogere rente. Bij ATB ontvangt u zelfs al een hoge rente als u uw geld voor een korte periode vastzet.

 ATB Internet Deposito  3 maanden  0,00%
 ATB Internet Deposito  6 maanden  0,03%
 ATB Internet Deposito  9 maanden  0,05%
 ATB Internet Deposito  1 jaar  0,15% 
 ATB Internet Deposito  2 jaar  0,25% 
 ATB Internet Deposito  3 jaar  0,30%
 ATB Internet Deposito  4 jaar  0,35%
 ATB Internet Deposito  5 jaar  0,40% 

Bij de renteberekening op de Rekening en het Deposito wordt uitgegaan van het juiste aantal dagen van de betreffende maand en wordt elk jaar op 365 dagen gesteld (in geval van een schrikkeljaar wordt het jaar op 366 dagen gesteld). Voor de renteberekening tellen de dag van inleg wel en de dag van afboeking niet mee.

Maandelijkse rentebijschrijving

De rente van het deposito wordt verder per dag opgebouwd en zal maandelijks worden uitgekeerd op uw ATB Internet Spaarrekening. Zo ontvangt u dus ook weer rente op de rente die wij u betalen.

Aangezien het aantal dagen in een maand wisselt, en de rente te allen tijde op werkdagen wordt bijgeschreven, kan ook het bedrag van de uit te keren rente per maand verschillen. Uiteindelijk ontvangt u wel over elke dag gedurende de gehele looptijd uw rente.  

Aanvragen is heel eenvoudig

U kunt uw ATB Internet Deposito gemakkelijk online afsluiten via ATB Connect. Hier kunt u (nadat u op de link geklikt hebt onderaan de pagina) een instructie vinden voor het afsluiten van een Internet Deposito.

Uw ATB Internet Depositorekening wordt gekoppeld aan uw ATB Internet Spaarrekening, U kunt zelf bepalen welk gedeelte van het saldo wenst vast te zetten in deposito tegen vaste rente.

Bankiert u nog niet via internet bij ATB? Vraag dan eerst hier uw ATB Internet Spaarrekening aan via het formulier.

Voortijdig beeindigen?

U dient er zeker van te zijn dat u de inleg gedurende de looptijd kunt 'missen' want conform onze voorwaarden zijn er geen tussentijdse opname of beeindigingsmogelijkheden. Indien een rekeninghouder komt te overlijden dan kan het deposito wel worden beeindigd. 


Contact

Vragen? ATB helpt u graag.

Adres en Openingstijden

.

Get flash player