Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over een van de producten van Amsterdam Trade Bank, of over de bank zelf? U vindt het antwoord waarschijnlijk bij de veelgestelde vragen.

Mocht u toch nog overige vragen, suggesties of klachten hebben klik dan hier.

De veelgestelde vragen gaan over:

Depositogarantiestelsel & Privacy

 • Informatie over Depositogarantiestelsel & Privacy

  Depositogarantiestelsel

  Bescherming van uw spaargeld

  Het depositogarantiestelsel biedt spaarders bescherming als een bank niet meer aan haar financiële verplichtingen kan voldoen. Het depositogarantiestelsel garandeert dan een bedrag van maximaal € 100.000 aan spaargeld (inclusief deposito's) per persoon, per bank, ongeacht het aantal rekeningen. Bij en/of rekeningen geldt dit bedrag voor elk van beide rekeninghouders.

  Amsterdam Trade Bank doet mee aan het depositogarantiestelsel.  De maximale garantie van € 100.000 geldt voor het totale bedrag aan spaargelden en deposito’s dat u hebt bij ATB Internet Sparen en ATB Internet Deposito.

  Wilt u meer weten over het depositogarantiestelsel?

  Bekijk het informatieblad depositogarantiestelsel (DGS). Of kijk direct op de website van De Nederlandsche Bank

  Waarborging van de Privacy

  De aan Amsterdam Trade Bank verstrekte persoonsgegevens worden door de bank verwerkt voor de aanvraag van uw rekening en het beheren daarvan. De persoonsgegevens zullen voor geen ander dan voornoemd doel worden gebruikt en de bank zal deze persoonsgegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij de bank op grond van een wettelijke bepaling hiertoe verplicht zal zijn, bijvoorbeeld bij strafzaken, terreurbestrijding en op verzoek van de belastingdienst.

  Voor meer vragen en informatie betreffende de waarborging van de privacy en bescherming van de persoonsgegevens (AVG) kunt u terugvinden onder het onderwerp Juridisch/Fiscaal/ Privacy van onze Veelgestelde vragen. 

Contact

Vragen? ATB helpt u graag.

Adres en Openingstijden