ATB Spaarrekening

In verband met ATB spaarrekening en/of een ATB spaardeposito berichten wij u alsvolgt.
Het verder aanscherpen van onze ambities en het optimaal gebruik maken van de huidige technologische ontwikkelingen heeft ertoe geleid dat wij het besluit hebben genomen dat wij stoppen met de traditionele spaarrekeningen en ons zullen gaan richten op sparen via het internet, nl de ATB Internet Spaarrekening en/of ATB Internet Deposito’s.

 

 

De belangrijkste voordelen van de ATB Spaarrekening

 • U kunt rekenen op optimale service
 • Stortingen meteen rentedragend
 • Uw geld is vrij opneembaar
 • Overboeken is gratis
 • Te openen op naam van uw kind(eren)
 • 0,00%
  Op jaarbasis berekend; Vrij opneembaar

  Sparen zonder beperkingen

  Profiteer nu ook van het rentepercentages van Amsterdam Trade Bank. Open een ATB Spaarrekening. ATB geeft u 0,00% rente op uw spaargeld en stelt geen beperkingen: u kunt direct over uw geld beschikken en u betaalt geen kosten voor uw overboekingen.

  Minderjarigen

  De ATB Spaarrekening (en evt. ATB Deposito) is geschikt voor minderjarigen! Wel dient de ATB Spaarrekening door de wettelijk vertegenwoordiger te worden aangevraagd. 

  Aanvragen is heel eenvoudig

  U kunt telefonisch via het gratis telefoonnummer 0800-222 5 888 een aanvraagformulier aanvragen. Dit sturen wij u toe (per post of per e-mail), u vult het in en u voorziet het van een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een kopie van een (liefst recent) bankbescheiden van uw tegenrekening. Dit stuurt u op naar:
  Amsterdam Trade Bank
  Antwoordnummer 11933
  1000 VM Amsterdam
  U ontvangt binnen enkele werkdagen bericht van ons over het activeren van uw rekening.

  ATB verwerkt uw overboekingen gratis

  U kunt kostenloos geld naar uw tegenrekening boeken overboeken, met de overschrijvingsformulieren die u van ons ontvangt. U kunt uw opdracht ook mailen naar info@atbank.nl, of faxen naar 020-5209429. Indien wij uw opdracht ontvangen voor 16:00 uur op werkdagen, dan zal de opdracht de volgende werkdag worden uitgevoerd. Zo beschikt u snel over uw geld.

  Spoedbetalingen, als het vandaag nog moet

  Wilt u uw spaargeld dezelfde dag nog op uw tegenrekening hebben, dan kunt u ons opdracht geven tot een spoedbetaling. Belt u op werkdagen vóór 14.00, dan staat het geld dezelfde dag nog op uw tegenrekening, en anders de dag daarop. Een spoedbetaling kost € 15,- U kunt bellen naar 020 - 2150194 of mailen naar info@atbank.nl.

  De rente

  Amsterdam Trade Bank licht u graag goed voor over de verdiensten die u kunt verwachten. Daarom zeggen we expliciet: de rente die u ontvangt van ATB kan iets dalen of stijgen, afhankelijk van de markt. U kunt er echter zeker van zijn dat we concurrerend zijn met de andere topbanken in de spaarmarkt.

  Bij de renteberekening op de Rekening wordt uitgegaan van het juiste aantal dagen van de betreffende maand en wordt elk jaar op 360 dagen gesteld. Voor de rente berekening tellen de dag van inleg wel en de dag van afboeking niet mee.

   


  Contact

  Vragen? ATB helpt u graag.

  Adres en Openingstijden

  Hogere rente? ATB Deposito.

  Weet u zeker dat u een deel van uw spaargeld niet in de nabije toekomst nodig heeft? Dan is een van de ATB depositoproducten iets voor u. U kunt kiezen uit diverse looptijden.

  ATB Deposito